Personlig däckservice

På Harlösa Däck kan du få hjälp med allt inom däckservice i Harlösa, Lund, Sjöbo och Eslöv med omnejd. Vi ser till att bilen undersöks, kontrolleras och vidtar de åtgärder som behövs för en säker samt smidig bilfärd.

I vår verkstad i Harlösa kan vi erbjuda däckservice, däckbyte och däckhotell. Ta din bil in till oss för att uppleva personlig däckservice utöver det vanliga

;

Däckservice av högsta klass

Från vår verkstad i Harlösa tillhandahåller vi alla tänkbara tjänster inom däckservice. Från kontroll, service till underhåll av ditt fordon. Med våra erfarna montörer kan du få den professionella hjälp din bil behöver. Kort sagt däckservice av högsta klass!

Detta ingår bland annat i vår däckservice

  • Lufttryckskontroll
  • Däckbalansering
  • Reparation vid punktering
  • Däckmontering
  • Byte av säsongsdäck

Tilläggstjänster

Förutom det som ingår i däckservice kan du även fråga om att komplettera med en av våra tilläggstjänster. Exempel på sådana tjänster är däcktvätt eller slitning av bilens däck jämnt så du kan skifta fram och bak.

Om du vill veta mer kring våra tilläggstjänster kan du kontakta våra duktiga medarbetare via telefon eller mejl.

Kontakt

Har du en bil vars däck behöver ses över eller rent av repareras? Harlösa Däckservice erbjuder komplett däckservice från skickliga montörer.

Hos oss får du alltid service av högsta klass med ett personligt bemötande. Kontakta oss så hjälper vi dig med din bil!

En däckfirma med historia

Vi är en specialiserad däckfirma som fokuserar på att erbjuda högkvalitativ service för däck. Vi erbjuder byte av däck, däckhotell och däckservice för att säkerställa att våra kunder har de bästa däcken för att möta sina behov året runt. Vår erfarna personal är utbildad för att hantera alla typer av däck och vi strävar alltid efter att erbjuda exceptionell kundservice och konkurrenskraftiga priser.

Följ oss för nyheter och kampanjer!

Vi är en specialiserad däckfirma som fokuserar på att erbjuda högkvalitativ service för däck. Vi erbjuder byte av däck.