Däckhotell

;

Förvara däcken i vårt Däckhotell

Ingen plats på hemmaplan för däcken? Förvara dina däck tryggt under sommar och vinterhalvåret på vårt däckhotell i Harlösa, nära beläget till Lund, Eslöv och Sjöbo. I våra svala och mörka ändamålsenliga lokaler bevaras däcken på däckställningar tills de ska sättas i bruk igen!

Fördelarna med vårt däckhotell

Att checka in däcken på vårt däckhotell har sina fördelar. Hjulen förvaras i en säker miljö och kontrolleras så de är klara att användas för ytterligare en säsong på vägarna. Inför varje säsong skickar vi ut en påminnelse via sms.

Med vårt däckhotell sparar du tid, plats i förrådet och kan känna dig helt trygg när du kör ifrån oss. Förutom vår däckförvaring erbjuder vi däckbyte där vi ser till att dina gamla däck tas om hand på bästa miljövänliga sätt.

Hur fungerar däckhotellet?

När du checkar in dina hjul på vårt däckhotell börjar vi med rengöra dem. Med vår däcktvätt avlägsnas vägsalt och andra föroreningar från däcken.

Efter tvätten går vi igenom däckens skick och sen lägger in dem på rätt vis i ändamålsenliga lokaler. Allt för att dina däck ska förvaras på bästa möjliga sätt!

Kontakt

Är du trött på att hjulen tar plats i garaget? Då ska du höra av dig till oss på Harlösa Däck.

Vårt däckhotell är det perfekta utrymmet att förvara dina däck i. Kontakta oss så checkar vi in dina däck smidigt och snabbt!

En däckfirma med historia

Vi är en specialiserad däckfirma som fokuserar på att erbjuda högkvalitativ service för däck. Vi erbjuder byte av däck, däckhotell och däckservice för att säkerställa att våra kunder har de bästa däcken för att möta sina behov året runt. Vår erfarna personal är utbildad för att hantera alla typer av däck och vi strävar alltid efter att erbjuda exceptionell kundservice och konkurrenskraftiga priser.

Följ oss för nyheter och kampanjer!

Vi är en specialiserad däckfirma som fokuserar på att erbjuda högkvalitativ service för däck. Vi erbjuder byte av däck.