Däckbyte

;

Smidigt och kostnadseffektivt däckbyte

Slipp allt krångel med att byta däck genom att låta oss på Harlösa Däck fixa däckbyte åt dig i Harlösa, Lund, Eslöv och Sjöbo. Dessutom ser vi till att dina gamla däck tas om hand på bästa miljövänliga sätt.

Med hjälp från våra kunniga och tekniskt skickliga montörer kan du känna dig säker på att din bil lämnas i trygga händer. Välkommen in till oss så fixar vi bilens däck!

Vad gäller vid olika väglag?

Om du vill kunna känna dig säker när du är ute och kör är det viktigt att bilen har rätt sorts däck och mönsterdjup. På vår verkstad i Harlösa kan du få vägledning till vilka däck som passar just din bil och det aktuella väglaget.

Harlosa Dackservice erbjuder dackbyte – Snabbt och smidigt

Från den 1 december till 31 mars är det lag på vinterdäck vid vinterväglag. Det innebär snö, is, frost eller snömodd på hela eller delar av vägen.

Däckens mönsterdjup måste då vara minst 3mm för fordon vars vikt är max 3,5 ton. För tyngre fordon ska mönsterdjupet vara minst 5mm vid vinterväglag.

Under resterande tid på året gäller sommarväglag. Det betyder att fordonet behöver minst 1,6mm i mönsterdjup. Dock om du vill ha riktigt bra friktion vid fuktigt väglag rekommenderar vi ett mönsterdjup på minst 3mm.

Kontakt

Bilens däck slits efterhand och när det är dags för nya däck hjälper vi er gärna med däckbytet. Hos oss kan du alltid få byte av däck utförd oavsett årstid.

När däckbyte genomförs kontrollerar vi även så att däcken har rätt lufttryck. Vi hjälper dig att känna dig säker på vägen – Boka däckbyte hos oss på Harlösa Däckservice!

En däckfirma med historia

Vi är en specialiserad däckfirma som fokuserar på att erbjuda högkvalitativ service för däck. Vi erbjuder byte av däck, däckhotell och däckservice för att säkerställa att våra kunder har de bästa däcken för att möta sina behov året runt. Vår erfarna personal är utbildad för att hantera alla typer av däck och vi strävar alltid efter att erbjuda exceptionell kundservice och konkurrenskraftiga priser.

Följ oss för nyheter och kampanjer!

Vi är en specialiserad däckfirma som fokuserar på att erbjuda högkvalitativ service för däck. Vi erbjuder byte av däck.